Megrendelés

A fotó

A festményt minden esetben fotó alapján készítem el, így a jó festménynek egy jó fénykép az alapja. Házi kedvencek esetében (kutya, cica) ajánlott a fényképet alacsonyabb nézőpontból készíteni, minél inkább közelítve az alany szemmagasságához, így elkerülhető a gyakran látható torzulás; az óriási fejhez tartozó kicsi, felülről mutatott test.

Az elküldött fotó alapján egy vázlatos számítógépes montázst készítek, amely megmutatja, hogy fest majd az elkészült kép az alannyal és a háttérrel. A tényleges festés csak azután kezdődik el, hogy a vázlatot Ön jóváhagyta.

 

A felhasznált anyagok

A festményeket vakrámára feszített lenvászonra készítem el, a legmagasabb minőségű, természetes alapú olajfestékeket és kiegészítőket használva. A végeredmény egy exkluzív műalkotás, amely hála a felhasznált alapanyagok kiemelkedő tulajdonságainak, ellenáll az idő vasfogának, és évtizedek múlva is vonzza majd a tekinteteket mély, telített színeivel és ragyogó felületével.

 

A folyamat

Az olajfestménynek minden festék réteg felvitele után száradnia kell, mielőtt a következő réteget fel lehet rá vinni, így egy kép elkészítése nagyjából 2-3 hét. Extrém esetekben lehet siettetni a száradást, de ez bonyolult és költséges eljárás, ennek részleteiről érdeklődjön személyesen.

A készülő képről minden fázis után fotókat készítek, amelyeket elküldök Önnek emailban, így egyrészt pontosan nyomon követheti a munkámat, másrészt a felmerülő kérdéseket azonnal tudjuk tisztázni, így nincsenek váratlan meglepetések, amikor kézhez kapja az elkészült képet.

 

Az elkészült festmény

Az elkészült festmény átvehető személyesen budakalászi stúdiómban, vagy kérés esetében csomagként elküldöm Önnek. A kép ára magában foglalja a vakrámára feszített lenvászon képet, így Önnek már semmi egyéb dolga nincs vele, csupán be kell kereteztetnie, és már akaszthatja is otthonában a méltó helyére. Kérésre tudok segíteni a keretezésben is, ennek részleteiről érdeklődjön telefonon.